paradijsnc@gmail.com

06 3479 3606

Paradijs Nails & Care

Facebook pagina

Boekingen kunnen alleen via whatsapp of in de salon

Over mij

 

In het handig gelegen Lelystad, vindt u mijn salon. U bent hier op het juiste adres voor de behandeling van uw handen, nagels en voeten.

Elke nagel is anders en elke nagel heeft dus een eigen aanpak nodig, of dit nu gaat om de verzorging van natuurlijke nagels en handen of om kunstsystemen.

Omdat ik het behoud en verkrijgen van gezonde nagels belangrijk vind, is er bewust gekozen om te werken met professionele nagelproducten van o.a. CND™, wereldwijd marktleider van professionele nagelproducten en IBX van Famous Names.

 

Naast het volgen van trainingen en/of workshops om mijn technieken te verbeteren, verdiep en verbreed ik mijn kennis ook in de natuurlijke nagels. 
Om mij te blijven onderscheiden, volg ik de cursus anatomie & pathologie van de natuurlijke nagels. Door deze kennis te vergaren ben ik in staat u beter te adviseren en te begeleiden met uw nagelprobleem.

Met uw doorzettingsvermogen en mijn behandelingen, in combinatie met het IBX systeem kunnen we er samen voor zorgen dat uw beschadigde en/of dunne nagels weer prachtige gezonde en sterke nagels worden. 

 

Mijn drijfveer is dat iedereen, mooie en verzorgde nagels en handen verdient.

Ik luister graag naar mijn klanten om ze zo het best mogelijke advies te kunnen geven. Dat ik hierbij wel eens lekker uit mijn ‘creatieve dak’ mag gaan, maakt mijn dagelijkse werk tot een ware speeltuin! 

 

Ik heet u van harte welkom op mijn website, paradijsnailsandcare.nl, en hoop dat u hier veel inspiratie uit zult halen, als het gaat om de verzorging van uw nagels, handen, wenkbrauwen.
Als mijn website u aanspreekt en overweegt u uw nagels in de handen van een professional te leggen? Nodig ik u graag uit contact(vrijblijvend) met mij op te nemen en wellicht ontmoeten we elkaar in mijn salon.

 

Beauty en verzorging

 

Een mooie uitstraling begint met de juiste verzorging. Bij mij kunt u daarom terecht voor een fijne manicure waarmee ik uw handen heerlijk verzorg. De behandeling die ik u geef is altijd toegespitst op uw behoeften. Heeft u bijvoorbeeld zwakke nagels of zelfs beschadigingen? Dan heeft u ongetwijfeld baat bij een IBX-behandeling om de gezondheid van uw natuurlijke nagel te herstellen. Daarna zorg ik ervoor dat u de salon verlaat met de behandeling precies zoals u die wilt.

 

Snelle resultaten naar wens

 

Bent u op zoek naar een professionele nagelstyliste, hoeft u niet verder te kijken. Paradijs Nails and Care is u op alle gebieden U van dienst.

Omdat ik alleen op afspraak werk kan ik u ervan verzekeren dat u geen last heeft van wachttijden.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak om zo snel mogelijk van prachtige nagels te kunnen genieten.

 

U bereikt mijn salon via 06-34793606 of het online formulier.

 

Laureen Winterdaal-Harms