paradijsnc@gmail.com

06 3479 3606

Paradijs Nails & Care

Facebook pagina

Boekingen kunnen alleen via whatsapp of in de salon

Kunstnagels van gel

 

Paradijs Nails and Care verzorgt met alle liefde uw kunstnagels in Lelystad. In mijn nagelsalon zet ik gelnagels in een vorm en kleur die het beste bij u passen. Ik maak gebruik van hoogwaardige producten en geef u altijd een heerlijk verzorgende behandeling.

 

Laat mij uw handen in de watten leggen. Met behulp van sjablonen plaats ik prachtige gelnagels op uw natuurlijke nagel.

 

Desgewenst voorzie ik deze van een nagellak in een kleur naar uw keuze, voor een helemaal afgewerkt resultaat. Diverse kleuren zijn mogelijk, van fel of donker tot French manicure en/of pedicure.

Altijd het gewenste resultaat

 

Zoals u ziet zult u mijn nagelstudio in Lelystad altijd verlaten met kunstnagels die perfect bij u passen. 

Prachtige nagels dankzij gelpolish

 

Uw nagels een kleurtje geven zorgt voor een mooie uitstraling. Als u hier nog eens extra lang van wilt genieten, kiest u voor mijn manicure met gelpolish in Lelystad. Bij Paradijs Nails and Care loopt u gegarandeerd de deur uit met prachtige gelpolish-nagels die meer dan 14 dagen mooi blijven! Slijtvaste gelpolish tot wel 3 weken

De lak breng ik aan als gewone nagellak, maar laat ik uitharden onder een UV-ledlamp. Dankzij de hoogwaardige samenstelling van deze slijtvaste polish geniet u altijd van 14+ dagen houdbaarheid.

In mijn nagelsalon heb ik een breed scala aan kleuren die allen zorgen voor een geweldige high shine. Gaat u voor een mooie nude kleur, tevens geschikt voor op kantoor? Of wilt u juist een opvallende kleur met glitters? Ik heb gelpolishkleuren van felle kleurtjes tot hele donkere tinten en alles daartussenin. Met andere woorden: ik geef u de kleurnagels die u wilt!

De beste verzorging

Overigens bent u hier bij mij in Lelystad altijd verzekerd van een hoge kwaliteit en de beste verzorging voor uw nagels, handen en voeten. Laat mij weten wat u graag op uw nagels ziet en ik ga met plezier voor u aan de slag. Ik kan uw gelnagels eveneens voorzien van het verzorgende product IBX.

Meer weten of direct een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op. Dit kan middels een bericht via het contactformulier of door te bellen naar 06-34793606. Ik sta u met genoegen te woord.

Herstellen en versterken van je eigen nagels

 

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. 

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

Wanneer is IBX dé oplossing voor jouw nagels?

Steeds meer nagelaandoeningen en nagelziekten kunnen met IBX worden behandeld. Verwar IBX niet met producten als nagelverharders. IBX is momenteel het enige product dat in de nagels trekt en van binnenuit de conditie van je nagels verbeterd. Nagelverharders doen dit niet! Deze categorie producten bevinden zich enkel op de nagel en hebben totaal geen effect op de natuurlijke nagel.

Het resultaat van IBX is een stevigere en flexibelere nagel die zonder gel, acryl of gellak lang kan worden. De behandeling van IBX is zeker aan te bevelen als je last hebt van:

Gespleten of splijtende nagels, Nagels met groeven/ribbels, Afbrokkelende nagels, Zwakke nagels die die groei belemmeren, Trauma nagel (na een ongeluk),Ter bescherming onder gellak, Na het stoppen met gelnagels of acrylnagels, Psoriasisnagels, eczeemnagels of andere nagelziektes en of afwijkingen.